lørdag 23. juni 2012

Fjelltur...

I dag har jeg vært med søskenbarnet mitt og ei venninne av hu på fjelltur med fire hunder... En Amerikansk Bulldog, to staffordsire bull terriere og Ekira. Er ikke noe problem å gå på tur med andre hunder når de ikke er opptatt av å finne ut hvem som er sjefen, for Ekira blir en veldig bestemt liten dame når jeg er i nærheten av hu

Ble ikke noen bilder fra turen fordi mitt kamera ikke fungerer men har planer og å skaffe meg et nytt slik at det kan bli noen bilder av hundene etterhvert.

Ellers så skje det ikke mye nytt her, vi suller rundt hjemme og trener noen meter med fvf og slikt. Har ikke hatt noe ekstra energi til å virkelig gå inn for å trene skikkelig og regelmessig, men nå når sommeren er her/skal komme så blir det lettere å komme seg ut for å trene.

Er jo noenl ting jeg har tenkt til å få trent på igjen:
1. Må trene kl 1 øvelsene i lp slik at jeg snart kan starte igjen. Jeg vil jo videre opp i klassene og da må jeg trene slik at jeg kan konkurere igjen.
2. Gå noen spor, siste gangen plukket jo Ekira pinner og gikk jo bra så jeg må bare komme meg ut i skogen.
3. Kanskje rundere litt igjen. Jeg vet jo at Ekira får større selvtillit når hun kan jobbe vekk fra meg og klare å løse oppgaver.

Så da får jeg se hvor mye av dette jeg har fått gjort når vinteren kommer igjen (og det er jo ikke lenge til =) )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar